Kérdése van? Hívjon minket! +3683314337

Tenda N301 Wireless N300 Easy Setup Router
Tenda N301 Wireless N300 Easy Setup Router
6 020 Ft

Tenda N301 Wireless N300 Easy Setup Router

10/100Mbit, 1xWAN, 3xLAN
Gyártó
Tenda
Garancia
60 hó
Készletinformáció
Szállítás 2-3 munkanap
ONLINE ÁR

Az árak a shopon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek!
Üzleteink árai eltérhetnek!

6 020 Ft
Részletek

Az N301 könnyen beállítható routert úgy tervezték, hogy azt rendkívül egyszerűen és gyorsan bárki be tudja üzemelni, nem igényel semmiféle szakértelmet, vagy utánajárást. 3 egyszerű lépés és pár perc múlva már használható is.

Az eszköz megfelel az IEEE802.11n szabványnak, vezeték nélküli adatátviteli sebessége akár 300 Mbps is lehet, így tökéletes a mindennapi tevékenységekhez, mint az e-mail, chat, video streaming, online játékok használata. Az N301 kliens routerként is tud működni és kapcsolódni az ISP vezeték nélküli hálózatához vagy uplink AP-ként megosztható és elérhető vele az internet minden sarokból, kiküszöbölve a holttereket. Több szintű titkosítási lehetőségének köszönhetően megakadályozható az illetéktelen hozzáférés, így védve maradnak az adatai.

Egyszerű beállítás
Mindössze három egyszerű lépésben felállíthat egy biztonságos vezeték nélküli hálózatot, és perceken belül futtathatja azt.

Korszerű biztonság
Az N301 többszintű vezeték nélküli titkosítási lehetőségeket kínál, amely megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést és védi a fontos adatokat.

1.64 / 128bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK

2.Vezeték nélküli hozzáférés-szabályozás a vezeték nélküli adapter MAC címe alapján

Biztonságos WiFi kapcsolat a WPS gomb megnyomásával
Az N301 kompatibilis a Wi-Fi Protected Setup ™ (WPS) funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szinte azonnal elvégezzék a biztonsági beállítást. Egyszerűen, csak a "WPS" gomb megnyomásával, automatikusan biztonságos kapcsolat hozható létre. Ez a hagyományos biztonsági beállításoknál nemcsak gyorsabb, hanem kényelmesebb is, hiszen nem kell, hogy emlékezzen a jelszóra.

Szülői felügyelet
Támogatja a kliens szűrést, Mac szűrést, weboldal szűrés funkciót, valamint a szülői felügyelet részeként beállíthatja a használati időt és blokkolhat bizonyos domain neveket.

Kliens router mód - WISP kliens
Az N301 kliens routerként csatlakozik az ISP hálózathoz vagy uplink AP-ként vezeték nélkül megosztható és elérhető vele az internet a ház legtávolábbi sarkából és holt terekből is.

Működése
Ahhoz, hogy létre jöjjön a vezeték nélküli hálózat, először az internet szolgáltató modemét a Tenda routerhez kell csatlakoztatnia. A router a vezeték nélküli jelet szétsugározza, így eszközei és intelligens készülékei könnyen csatlakozhatnak az internethez.

Adatok
Sebesség:
10/100 Mbit
WAN port:
1 db
LAN port:
3 db
Dual Band:
Nem
3G:
Nem
4G:
Nem
SIM:
Nem
SIM foglalat:
Nem
Tri Band:
Nem
5G:
Nem
Quad Band:
Nem
3G mobilinternet:
Nem
4G mobilinternet:
Nem
5G mobilinternet:
Nem
Cikkszám:
CM69200
Tömeg:
410 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek