Kérdése van? Hívjon minket! +3683314337

Ewent Micro Bluetooth 4.0 USB Adapter Black
Ewent Micro Bluetooth 4.0 USB Adapter Black
2 580 Ft

Ewent Micro Bluetooth 4.0 USB Adapter Black

Bluetooth adapter, USB 2.0, Bluetooth: 4.0, Hatótáv: 10m
Gyártó
Ewent
Garancia
60 hó
Készletinformáció
Szállítás 2-3 munkanap
ONLINE ÁR

Az árak a shopon keresztül leadott megrendelésekre érvényesek!
Üzleteink árai eltérhetnek!

2 580 Ft
Részletek
A Bluetooth szabvány mind nagyobb teret hódít. Csatlakoztassa az Ewent EW1085 USB Bluetooth vevőt a számítógépen található USB porthoz, így könnyedén kapcsolódhat más Bluetooth-képes eszközökhöz (pl. Bluetooth nyomtatókiszolgálóhoz, fejhallgatóhoz vagy mobiltelefonhoz).

Mobiltelefonja minden bizonnyal a fontos eszközei közé tartozik. Beszélgetésekhez, illetve a találkozók/események és névjegyek kezelésére is használja. Nem lenne nagyszerű, ha ezeket az adatokat egyetlen gombnyomásra szinkronizálhatná számítógépével? Mostantól megteheti! Az USB Bluetooth vevő segítségével számítógépe vezeték nélkül képes fogadni a mobiltelefonján tárolt fényképeit és adatait. Sőt mi több, a számítógépen tárolt adatok is átküldhetők a mobiltelefonra vezeték nélkül. Az Ewent EW1085 USB Bluetooth vevő felhasználóbarát és sokoldalú kezelőfelületével gyermekjáték a mobiltelefon adatainak kezelése!

Van Bluetooth fejhallgatója? Csatlakoztassa a fejhallgatót az EW1085 USB Bluetooth vevő segítségével számítógépéhez vezeték nélkül, és telefonáljon az interneten keresztül! Az Ewent USB Bluetooth vevő segítségével optimalizálhatja összes Bluetooth-képes eszköze használatát.
Adatok
3,5mm jack:
Nem
Felhasználási terület:
Bluetooth adapter
USB Csatolófelület:
USB 2.0
Bluetooth szabvány:
4.0
Maximális hatótávolság:
10 m
RCA:
Nem
Cikkszám:
CM95189
Tömeg:
30 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek